Linkkiseurakunta

• Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon

Kohtaamassa Jumalaa ja ihmisiä!!

Unelmasta muutama rivi

Tapio Sätilä, pastori

Unelmoin hengellisesti terveestä seurakunnasta, pyhien yhteisöstä, jossa Jeesukseen Herranaan luottavat ihmiset tavoittavat uusia ihmisiä Jeesuksen luo ja kasvavat Jeesuksen tuntemisessa ollakseen opetuslapsia ja kasvaakseen opetuslapsina.

Unelman Herra on Jeesus – tämä tarkoittaa sitä, että Jeesus on keskipisteenä. Keskipisteenä oleva Kristus tekee yhteisöstä terveen. Kun jokin muu on keskipisteenä, ajaudutaan harhaan ennemmin tai myöhemmin.

Onko tämä myös sinun unelmasi?

Perustana, kulmakivenä, kaiken mittarina on Jeesus. Hän hankki meille yhteyden Luojaan. Juhani Ahola kirjoittaa blogissaan, ”aito Jumalan seurakunta on saanut alkunsa Jeesuksen lunastustyön pohjalta ja Hänen suunnitelmansa on saada itselleen kansa, joka tuntee Hänet ja tekee tehtävät, jotka sille on asetetut”. Tai kuten Paavali Efeson seurakunnan vanhimmille osoittamassaan jäähyväispuheessaan kehottaa, "pitäkää huoli itsestänne ja koko laumasta, jonka kaitsijoiksi Pyhä Henki on teidät pannut; huolehtikaa seurakunnasta, jonka Herra omalla verellään on itselleen lunastanut.

Tämä seurakunta on siis äärettömän tärkeä juttu, mikä perustuu siihen, että Jeesus maksoi siitä hinnan. Kuoli ja nousi ylös kuolleista sen puolesta, synnyttääkseen sen. Ja mikä onkaan seurakunnan tehtävä. ”Jumalan seurakunnalla on hyvin tärkeä tehtävä julistaa Jumalan tahtoa ja suunnitelmia, ei ainoastaan ihmisille vaan jopa henkivalloille (Ef.3:10). Seurakunnan tehtävä on ihmeellinen ja se koskettaa koko luomakuntaa ja samalla kaikkien meidän tulevaisuutta”, kirjoittaa Ahola. Tämä lisää seurakunnan merkitystä ja arvoa.

Oletko mukana? Miten olet mukana?