Linkkiseurakunta

• Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon

Katso saarnoja ja opetuksia

Alla olevasta listasta löydät puheita, joita linkkiseurakuntalaiset ovat pitäneet.

Lisää löydät TÄÄLTÄ!

Klikkaa ja katso!!

Linkin Sunnuntai 7.6.2015 - Tony Charalambous

LINKIN SUNNUNTAI 30.8.2015 : Audrey Skervin

Audrey Skervin, Lisa Burrell ja Daniella Ellington Isosta-Britanniasta olivat auttamassa meitä uusien ihmisten tavoittamisessa Jeesukselle elokuun lopulla. Videolla opettaa Audrey Skervin, tulkkaus Tapio Sätilä.

Opetussarja ft. Tony Charalambous ||Osa1||

Tony Charalambous Kreikasta vieraili seurakunnassamme 5.-7-6.2015. Tony on armoitettu ja kokenut raamatunopettaja. Hänellä on takanaan taivalta Jumalan lapsena ja palvelijana. Tässä opetussarjassa Tony Charalambous kertoo elämänsä tarinaa ensimmäisen Psalmin valossa.

Puhutteliko? Lähetä meille viesti alla olevan lomakkeen avulla.